Informacijsko- komunikacijska tehnologija (IKT) v športu udeležencem vseh starosti nudi visok motivacijski potencial za razvijanje pravih, multisenzornih, taktilnih, kognitivnih in telesnih sposobnosti. Ob tem pa jim nudi še zabavno doživetje ter socialno interakcijo (druženje). K vadbi se ponovno z veseljem vračajo, premagujejo vedno nove preizkušnje in izboljšujejo svoje rezultate.

Obstoječe strategije v boju z debelostjo ne delujejo in čas je za iskanje alternativ. Pregovor pravi, da se v problemu vedno skriva tudi rešitev – Dajte otroku tako aktivnost, ki jo želi, ne tiste ki jo mora izvajati. Problem današnje mlade generacije je prevelika navezanost na tehnologijo, torej je tehnologija tista, ki jo bo potrebno vključiti v rešitev problema.

Lastne inovacije ↗

V podjetju Simmedia smo ponosni na produkte, ki so plod domačega znanja in predstavljajo v svetovnem merilu novost na področju sodobnih fitnes rešitev.

Spletna trgovina športne opreme ↗

Spletna trgovina POWERMETER.SI spada v poslovno skupino podjetja Simmedia d.o.o. Prijazno družinsko podjetje vas vabi v svet sodobne športne zabave.

Najem športnih animacij ↗

Celoten spekter naših inovativnih produktov je sedaj na voljo tudi za najem in popestritev vaših dogodkov.
Športno-zabavnega doživetje bodo zaradi novega stila življenja veseli predvsem otroci in mladina.

Razvoj novih fitnes storitev ↗

Ste lastnik fitnesa? Razmišljate kako bi ponudili strankam nekaj novega, atraktivnega? Pokličite nas in skupaj bomo poiskali eno od obstoječih rešitev ali naredili novo prilagojeno storitev vašim potrebam.

Lokacije naših produktov ↗

Demonstracije naših storitev in produktov boste deležni v Arkademiji na Jesenicah, lahko pa jih predstavimo tudi na vaši željeni lokaciji.

Tehnična podpora ↗

Strokovno svetovanje, hiter servis s strani izurjenega mojstra in tehnična podpora so pri nas samoumevni.

ŠTEVILNI PODJETNIKI POSKUŠAMO POVEZATI TEHNOLOGIJO IN TELESNO DEJAVNOST, TER NOV, PRILAGOJEN PRODUKT PONUDITI “GENERACIJI Z”.

OBETAVNI REZULTATI ŽE POTRJUJEJO, DA SMO NA PRAVI POTI.

POWERMETER.SI

Najsodobnejša oprema in artikli za nadgradnjo in popestritev vaše dragocene vadbe.


Obišči trgovino

ARKADEMIJA.SI

Naš rekreacijski park, kjer sledimo najnovejšemu ‘exergaming’ trendu v fitnes industriji.


Obišči stran

JROBIC VIDEO

Zapeljite se v osrčje izjemnih kolesarskih dirk. Za inspiracijo skrbijo najboljši ultrakolesarji…


Obišči stran

BLAGOVNE ZNAMKE IN PARTNERJI