O nas

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1992. Od leta 2006 so glavne aktivnosti usmerjene v segment razvoja in uporabe multimedijskih tehnologij. Z znanjem uporabe najnovejše interaktivne tehnologije v športu izboljšujemo in uvajamo nove storitve. Z lastnim inovativnim pristopom razvijamo produkte, ki dvigajo motivacijo za gibanje in vplivajo na večji obisk v športnih in fitnes centrih. Atraktivna sodobna vadba je namenjena aktivnemu preživljanju prostega časa tako otrok, mladine kot odraslih.

Športno vadbo in vizualizacijo gibanja smo prvi v Sloveniji združili in predstavili v lastnem rekreacijskem centru Arkademija na Jesenicah.

Kaj je videovadba?
Videovadba (‘exergaming’) je odlično dopolnilo obstoječim zabavnim športnim igram. Trend v sebi skriva toliko pozitivnih lastnosti, da bi ga zlahka lahko vključili tudi med ostale programe, povezane s problematiko prekomerne teže.

Videovadba tudi ni nadomestilo aktivnostim v naravi, saj igra glavno vlogo v dvigu atraktivnosti obstoječe fitnes vadbe oz. kot sredstvo v boju zoper pasivno igranje video iger. V tem primeru namreč otroku pustimo priljubljeno (znano) obliko zabave, dodatek v obliki fizične aktivnosti, ki jo Videovadba prinaša, pa je po naših izkušnjah tudi vsem dobrodošla izkušnja (ne samo otrokom).

Primož Zorko, direktor in lastnik Arkademije

S pripojitvijo multimedijskih storitev podjetja Multivizija, smo si zagotovili kvalitetne storitve multimedijske produkcije.

V podjetju Simmedia pozorno spremljamo trende v videoindustriji. Naš kader izobražujemo na Inštitutu in Akademiji za multimedije v Ljubljani in Fakulteti za šport.

Z ZNANJEM, DISCIPLINO, LJUDMI IN STRASTJO USTVARJAMO SODOBNO WELLNESS REKREATIVNO ŠPORTNO KULTURO.

Nudimo in razvijamo inovativne fitnes rešitve za ljudi, ki o svoji vadbi razmišljajo resno a hkrati vedo, da mora v njej tudi zabava imeti svoje mesto. Zavedamo se, da ima vsak izmed naših članov zastavljene cilje prilagojene svojim potrebam in načinu življenja. Prizadevali si bomo, da bomo ključni partner pri doseganju in preseganju teh ciljev ter določanju novih. V ta namen dajemo obljubo, da ostanemo na vrhu fitnes ponudnikov, ki članom omogočajo najmodernejšo ponudbo, vrhunsko opremo, razumljivo strokovno znanje in izkušnje.

Še naprej bomo širili to filozofijo, v prepričanju, da z zagotovljanjem zabavnega klubskega okolja, namenjeno spodbujanju zdravega življenja, izboljšujemo našim članom kakovost življenja. Naša ponudba vsebuje vrsto zabavnih aerobnih aktivnosti, zaradi katerih ljudje manj zaznavajo napor in posledično laže dosegajo zadane cilje.

Vabljeni v ogled in nakup športnih simulatorjev, ki jih ponujamo v naši novi spletni trgovini Powermeter.si.

Posebej smo ponosni na:

  • Srebrno priznanje, 2. sejem inovativnih digitalnih rešitev Feel the Future, Celje (2018)
  • EXPO2020, Dubaj, kolesarska animacija, slovenski paviljon, Visit Ljubljana in LUR (24 občin)

SIMMEDIA D.O.O.
Gradnikova cesta 48, 4240 Radovljica, Slovenija

TEL: (04) 530 53 10
GSM: 041 747 234

www.simmedia.eu
info@simmedia.eu

TRR: 03139-1008069913
Zavezanec za DDV, DŠ: SI64048209
Matična št.: 5489903
Višina osnovnega kapitala: 47.053,00 EUR

ŠTEVILNI PODJETNIKI POSKUŠAMO POVEZATI TEHNOLOGIJO IN TELESNO DEJAVNOST, TER NOV, PRILAGOJEN PRODUKT PONUDITI “GENERACIJI Z”.

OBETAVNI REZULTATI ŽE POTRJUJEJO, DA SMO NA PRAVI POTI.

POWERMETER.SI

Najsodobnejša oprema in artikli za nadgradnjo in popestritev vaše dragocene vadbe.


Obišči trgovino

ARKADEMIJA.SI

Naš rekreacijski park, kjer sledimo najnovejšemu ‘exergaming’ trendu v fitnes industriji.


Obišči stran

JROBIC VIDEO

Zapeljite se v osrčje izjemnih kolesarskih dirk. Za inspiracijo skrbijo najboljši ultrakolesarji…


Obišči stran

BLAGOVNE ZNAMKE IN PARTNERJI