GameGangShow’24

Vsi trije dnevi (5.-7.4.) so na Game Gang Show 2024 predstavljali le najboljše iz sveta digitalne zabave.

Spremljali ste lahko najboljše e-športnike, izvedeli kaj novega na vsebinskih panelih, se spoznali s celo vrsto vplivnežev, preizkusili vso najnovejšo gaming opremo, igre in tehnologijo, kot tudi pomerili proti drugim obiskovalcem v številnih izzivih za izjemne nagrade.

Na ravnotežni deski ste se lahko preizkusili v naši Simboard igri za PC. Igralne izkušnje lovljenja ravnotežja so bili veseli vsi navdušenci nad zabavno vadbo in video igrami !

Ravnotežna deska SIMBOARD je fitnes pripomoček iz visokokakovostnega in trpežnega slovenskega lesa. Na sredini deske je prostor za vaš telefon. Giroskop v telefonu pošilja nagibe na deski kot tipkanje po tipkovnici in posledično postanejo vse igre za PC kompatibilne s to ravnotežno desko. Ko s premikanjem teže skušate uloviti ravnotežje na deski, s tem izboljšujete svojo koordinacijo in ravnotežje. Poleg tega ta način vadbe pomaga krepiti mišice globokega stabilizacijskega sistema in druge mišične skupine. Zato lahko odlično pomaga tudi pri rehabilitaciji. Novo pridobljene veščine lahko uporabite tudi v številnih drugih športih, kot sta rolkanje ali surfanje.

Ravnotežna deska tehta 1800 g in meri 50 x 50 cm. Zahvaljujoč temu je kompaktna in lahko prenosljiva. Če želite tudi sami vaditi doma, da boste ostali v formi, potem ta izdelek vsekakor ne sme manjkati med vašo opremo. Desko lahko za trening uporabljajo moški, ženske in otroci.

Ali se nakup lesene ravnotežne deske splača?
Nakup otroške plošče za ravnotežje se lahko zdi velika naložba v njihovo zbirko igrač, vendar obljublja dolgoročno povračilo. Ne samo, da so lesene plošče za ravnotežje odlične za otrokov razvoj (telesni in duševni), zaradi svoje odprte narave zagotavljajo igralno vsestranskost, ki je mnoge igrače nimajo.