Šolsko sobno kolo

Posebna ugodna ponudba sobnega kolesa, ki se odlično obnese v šolskem okolju!

Smo pooblaščeni prodajalec Yesoul sobnih koles. Z veseljem vam bomo svetovali, priklopili kolo in nudili vso podporo pri nadaljnji uporabi.

Prednosti: robustna izdelava brez kablov in elektronike, ki bi bila lahko podvržena vandalizmu in okvaram. Zaščiten zaprt sistem magnetnega upora – za tiho delovanje brez trenja in vzdrževanja (“maintenance free”).

Hkrati pa je kolo še vedno “pametno”, kar pomeni da se za prikaz prevožene razdalje in ostalih podatkov (kalorije, watt, kadenca,..) povezuje s telefonom uporabnika. Idealno orodje za profesorja športne vzgoje torej, ko po opravljeni uri športne vzgoje lahko preveri statistiko kolesarske vadbe. Dijakom in učencem pa nudi dodatno motivacijo, saj kolesarjenje postane zanimivejše, vadbe pa se jim tudi shranjujejo na telefon.

Kolo je pripravljeno tudi za morebitno kasnejše online (“multiplayer”) uporabo, prikaz interaktivnih videoposnetkov med vadbo (GyroWifi/Jrobic opcija) oz. za enostavno organizacijo lastnih športnih animacij (kolesarske tekme, športni dnevi, …)!

Sporočite nam vaše potrebe oz. si rezervirajte demonstracijo kolesa tudi na vaši šoli.

Kar nekaj gorenjski srednjih šol že uspešno uporablja Yesoul sobna kolesa.