• f5

  • f_jrobic

  • f2

Informacijsko- komunikacijska tehnologija (IKT) v športu udeležencem vseh starosti nudi visok motivacijski potencial za razvijanje pravih, multisenzornih, taktilnih, kognitivnih in telesnih sposobnosti. Ob tem pa jim nudi še zabavno doživetje ter socialno interakcijo (druženje). K vadbi se ponovno z veseljem vračajo, premagujejo vedno nove preizkušnje in izboljšujejo svoje rezultate.

Obstoječe strategije v boju z debelostjo ne delujejo in čas je za iskanje alternativ. Pregovor pravi, da se v problemu vedno skriva tudi rešitev – Dajte otroku tako aktivnost, ki jo želi, ne tiste ki jo mora izvajati. Problem današnje mlade generacije je prevelika navezanost na tehnologijo, torej je tehnologija tista, ki jo bo potrebno vključiti v rešitev problema.

Lastne inovacije

V podjetju Simmedia smo ponosni na produkte, ki so plod domačega znanja in predstavljajo v svetovnem merilu novost na področju sodobnih fitnes rešitev.

Spletna trgovina športne opreme

Spletna trgovina POWERMETER.SI spada v poslovno skupino podjetja Simmedia d.o.o. Prijazno družinsko podjetje Simmedia vas vabi v svet sodobne športne zabave.

Najem ‘public gathering’ animacije

Celoten spekter naših produktov je sedaj na voljo tudi za najem in popestritev vaših dogodkov. Športno zabavnega doživetje bodo zaradi novega stila življenja veseli predvsem otroci in mladina.

Razvoj novih fitnes storitev

Ste lastnik fitnesa? Razmišljate kako bi ponudili strankam nekaj novega, atraktivnega? Pokličite nas in skupaj bomo poiskali eno od obstoječih rešitev ali naredili novo prilagojeno storitev vašim potrebam.

Tehnična podpora

Strokovno svetovanje, hiter servis s strani izurjenega mojstra in tehnična podpora so pri nas samoumevni.

Lokacije naših produktov

Naših storitev boste deležni v Arkademiji na Jesenicah (Titova 45). Prednost našega koncepta je v mobilnosti, kar pomeni, da nas lahko najamete za katero koli vašo (športno) prireditev, kjerkoli in kadarkoli.

Številni podjetniki z novimi pristopi poskušamo povezati tehnologijo s telesno dejavnostjo in “generaciji Z” ponuditi nov, prilagojen produkt.
Obetavni rezultati že potrjujejo, da smo na pravi poti.