Humanitarnih 1000km z Markom Balohom

Tisoč kilometrov, tisoč evrov. Tudi z vašo pomočjo!

V nedeljo dobrodelna športna prireditev na Jesenicah
6. november 2014 ob 12:18,
zadnji poseg: 6. november 2014 ob 13:26
Jesenice – MMC RTV SLO

Kako vzdržljivi ste na sobnem kolesu? Dokažete se lahko v nedeljo na Jesenicah in mimogrede zbirate še denar za dobrodelno društvo Up.

V Hiši sreče na Jesenicah (Titova 63) se bo v nedeljo ob 10. uri začela športna prireditev Humanitarnih 1000 kilometrov z Markom Balohom. Odlični ultramaratonski kolesar vabi posameznike in klube, da se mu na sobnem kolesu pridružite pri sedemurnem maratonu. Baloh bo kolesaril v ekipi z mladim jeseniškim ultrakolesarjem Blažem Vogelnikom, preostale ekipe pa bodo tekmovale po 50 minut na vsako polno uro. Seveda vabljeni tudi posamezniki, pa čeprav samo za nekaj minut.

Ves izkupiček bo namenjen socialno ogroženim otrokom. Vstopnina za posameznika bo 5 evrov, za ekipo pa 25 evrov. Za vsak prekolesarjen kilometer bodo dobrodelnemu društvu Up podarili en evro, skupni cilj je doseči vsaj 1000 kilometrov, ki jih bodo namenili za zimsko letovanje socialno ogroženih otrok,” je povedal soorganizator Primož Zorko, ki vse kolesarje prosi, da se prej prijavijo, nič pa seveda ne bo narobe, če bodo prišli nenapovedano.

Spletni prenos dogodka bo na www.jrobic.com.

T. O.

MMC RTVSLO članek

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

top